Witam , Uszkodziłem Kabine dosc mocno , bede musiał wymienic bo w ćwiartke nie chce sie bawic zbytnio ... Tylko jest pewien problem , Mam mana trzy osiowego na zwykłej pompie 460 silinik ... a Kabina którą mam zamiar kupic jest od mana normalnego dwu osiowego i silnik ten nowszy comon ...wiec jak to się ma do przekładki ? i w jednym i w drugim bedzie instalacja w kabinie , ale w moim jest wiecej bo są tez do podnoszenia osi ... Ja mam tacho na tarczki , tam jest juz na karte ... Czy duzo jest pierd... z tym ? Moze ktos udzielic jakis wskazówek ? Dzięki .
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Tak mówisz ? wszystkie wtyczki wypinam z licznika i przełączników i wyciagam instalacje na zewnatrz ? Robił ktos przekładke kabiny starszej na Nowszą W TGA ?
kolego przełożenie całej kabiny jak ktoś wie o co kaman trwa jeden dzień plus drugi na dem i mon kabiny. a co do instalacji demontujesz szkielet deski rozdzielczej i masz po kłopocie. wiązki z podstawowym wyposażeniem są takie same ważne by kabina pasowała
a co do wiązki to może nie pasować bo edc 7 jest bardziej rozbudowane dlatego tak jak wyzej przełóż szkielet deski rozdzielczej z wiązką
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość