Witam. Założyłem ten temat żebyśmy mogli odwiedzić coś podczas pauzy dziewięciogodzinnej czy nawet weekendowania Opisujemy tutaj co jest warte zwiedzenia i co się tam znajduje w jakim mieście.
zakupy w Aldiku też się liczą? jak tak to ja dzisiaj najpierw przeszedłem 3km w jedną stronę do Aldika w Waldorf -ie wśród typowych krajobrazów spotykanych w wielu podobnych sklepach niesamowite wrażenie zrobiła na mnie rozbita szyba tuż obok drzwi wejściowych.
a tak na poważnie, to temat rzeka, każde lokalizacja ma na swój sposób ciekawe miejsce do zwiedzania, zależy co kto lubi. Pisanie tego w osobnym temacie chyba nie ma większego sensu. Jeden będzie się zachwycał bogactwem runa leśnego a inny pięknymi blondynkami w kawiarni w centrum miasta - obaj mają rację.
Są recenzje z tras tam każdy może poczytać gdzie kto był co widział, pooglądać zdjęcia, skomentować.
Temat jak ten - jak już ktoś powiedział - "temat rzeka" co miałby ukazać? listę miejsc w poszczególnych miastach? nic to chba nikomu nie da bo od tego są przewodniki.
Frankfurt am Main -katedra
Strassburg -katedra z całorocznym zegarem
Spyer - muzeum technki
Stockholm -Gamla stan i Muzeum Wasy
Helsinki - stare miasto
Oslo stare miasto, okolice portu
Oddessa -teatr A.Mickiewicza
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość